HomeZorg en dienstenVerzorgd wonenWoonzorgcentrumGetij

Getij

Woonzorgcentrum Getij - Oosterscheldestraat 18b, 4335 PH Middelburg, tel. 0118 - 448 448.

 

Woonzorgcentrum Getij is een comfortabel woongebouw voor senioren gelegen in de Middelburgse Stromenwijk. De 37 appartementen vormen samen met het multifunctionele centrum 'Getij' het levendig middelpunt van de wijk.

 

Voor een indruk van het woonzorgcentrum kunt u op de locatiepagina een aantal foto's bekijken.

 

Appartementen

De appartementen van woonzorgcentrum Getij liggen op de eerste, tweede en derde verdieping en zijn bereikbaar via een lift. Het vele daglicht en de brede galerijen zorgen voor een prettige woonomgeving. Woonzorgcentrum Getij heeft appartementen van verschillende grootte en prijsklasse.

 

Een appartement bestaat uit:

  • een woonkamer
  • open keuken
  • 1 of 2 slaapkamers
  • badkamer met douche en wastafel en toilet (optioneel)
  • toilet
  • binnenberging
  • een balkon of wintertuin

De meeste appartementen beschikken over een zogenoemde 'wintertuin', een inpandig balkon met openslaande ramen, waar het zomer en winter goed toeven is. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Onder het complex bevinden zich ruime bergingen.

 

Voorzieningen

Woonzorgcentrum Getij ligt boven het multifunctionele centrum 'Getij'. In dit centrum treft u verschillende voorzieningen aan, zoals:

  • een welzijnsruimte met biljarttafels en een bar met zitjes
  • een gymzaal
  • een spelotheek

Daarnaast bevinden zich in het gebouw ook het zorgloket  en dagopvang voor ouderen van WVO Zorg, twee basisscholen, een peuterspeelzaal en een consultatiebureau.

Het winkelcentrum ligt bovendien op loopafstand en de bushalte is vlak bij.

 

Activiteiten

Werkt voor Ouderen biedt naast zorg ook recreatieve en informatieve activiteiten aan in 'Getij'. Hiervoor kunt u terecht in de recreatieruimte op de begane grond.

 

Bewoners van het Getij, maar ook andere mensen uit de wijk, zijn van harte welkom bij de activiteiten. De activiteiten worden aangekondigd op het publicatiebord bij de entree.

 

Zorg aan huis

U woont zelfstandig in uw appartement met alle privacy die daarbij past. Dagelijks is er een zorgcoördinator aanwezig in het wooncomplex, die alle zorg- en dienstverlening regelt die u nodig heeft. Als het moet, krijgt u 24 uur per dag thuiszorg.

De zorgcoördinator werkt vanuit het zorgloket dat beneden in het gebouw gevestigd is. U kunt er altijd binnenlopen met uw vragen.

 

Maaltijdservice en Telehulp

Ook kunt u gebruik maken van de maaltijdservice aan huis of de personenalarmering Telehulp. Maar ook voor huishoudelijke hulp of verpleging en verzorging aan huis, kunt een beroep doen op de Thuiszorg van Werkt voor Ouderen.

Bel voor informatie naar: 0118 -448 448.

 

Inschrijven

De appartementen van woonzorgcentrum Getij zijn beschikbaar voor mensen vanaf 55 jaar. Van de 37 appartementen zijn er 24 speciaal bestemd voor mensen met een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Voor een huurappartement kunt u op twee manieren in aanmerking komen:

 

1. U heeft nog geen zorg nodig, maar wilt wel in een woonzorgcentrum wonen. Reageer dan op het woningaanbod van SWW. Kijk hiervoor op de website www.hurenopwalcheren.nl of neem contact op met de afdeling verhuur van Woongoed Middelburg telefoon: 0118 - 691700.

 

2. U heeft wel zorg nodig. Vraag dan een indicatie aan bij het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg), telefoon: 088-7891480. Daarbij kunt u aangeven dat u wilt wonen in woonzorgcentrum Getij met zorg van Werkt voor Ouderen. Vervolgens ontvangen wij uw gegevens van het CIZ en plaatsen wij u op de wachtlijst. Zodra er plaats vrij komt, krijgt u van ons bericht.

 

Adres en contact

Woonzorgcentrum Getij

Keetenstraat/Oosterscheldestraat 18

4335 PH Middelburg

Telefoon: 0118 - 448 448

Fax: 0118 - 411 721

info@wvozorg.nl

 

Onderdeel van WVO Zorg

Postbus 360, 4380 AJ Vlissingen

Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen

Telefoon: 0118 -448 448